30 dagen challenge

Doe mee met de 30 dagen challenge!

Ontvang 30 dagen lang dagelijks een video en e-mail met tips, informatie & checklists

De 30 dagen challenge daagt je uit om een begin te maken met het schrijven van je familieverhaal. Gedurende 30 dagen ontvang je iedere dag een mail met tips, informatie, checklists, instructie-filmpjes en aanmoedigingen wat ervoor zorgt dat jij houvast krijgt om daadwerkelijk te starten aan jouw verhaal!

 Aan het eind van de challenge heb je een eerste opzet van jouw eigen familieverhaal in handen. En heb je een nieuwe gewoonte verwelkomt in je leven: het dagelijks schrijven en toewerken naar een eindproduct. Na afloop van de challenge ben je vooruitgegaan in het schrijven, voel je je vertrouwd met het doen van online stamboomonderzoek en is het uitpuzzelen van familiegegevens een plezierige hobby geworden die jouw verhalen verrijkt.

Eenmalige kosten: € 75,-

was 105,- nu tijdelijk verlaagd  

Wat kun je verwachten?

Tips & tricks

Je ontvangt dagelijks een e-mail met tips, informatie, checklists, instructiefilmpjes en aanmoedigingen

Stamboom

Ik leer je hoe je aan de slag kunt met stamboomonderzoek en het verzamelen van historische gegevens

Begeleiding

Je wordt stap voor stap meegenomen bij het maken van jouw familieverhaal

Vertrouwen

Je krijgt vertrouwen in het schrijven van jouw familieverhaal:
jij kunt dit!

Interviewtechnieken

Je leert hoe je in gesprek gaat met familieleden over gebeurtenissen uit verleden: de basis van jouw familieverhaal

Ordenen gegevens

Je ordent  archiefmateriaal en foto’s en legt verbanden naar de wereld waarin jouw voorouders leefden

Jouw familieverhaal

Na 30 dagen ligt er een eerste familieverhaal inclusief stamboom om met je familie te delen

Wat vinden deelnemers?

"Nina geeft je handvatten en inzicht om je eigen familieverhaal goed op papier te zetten."

"Ik ben weer met veel plezier aan het schrijven geslagen. Dank Nina!"

“Haar enthousiasme spat van het scherm af. Daarnaast is er alle ruimte voor persoonlijke begeleiding.“

"Wat een fijne workshop"

“Ik heb veel geleerd heb en er enorm van genoten.“

“Een top workshop. Nina geeft niet alleen tips voor het schrijven maar ook voor het verzamelen van informatie en aanbrengen van de juiste historische context. Daarnaast creëert ze een veilige sfeer waarin iedereen welkom is om feedback te ontvangen en geven.“

“Zeer aan te raden!“

“Ik heb de workshop gevolgd. In hele korte tijd leer je veel over onderzoek doen naar je familie en het ook nog aantrekkelijk opschrijven.“

“Je krijgt veel materiaal ter inspiratie, waarmee je nog maanden vooruit kunt. En Nina geeft deskundig en plezierig feedback op het werk van de deelnemers.“

“Een aanbeveling voor iedereen die wil beginnen met het eigen familieverhaal, maar nog niet goed weet hoe. En voor iedereen die al wat verder is en een gerichte impuls nodig heeft.“

“De workshop gevolgd, intens en je wordt razendsnel in je familieverhaal gezogen. Je ervaart je eigen kunnen, dat Nina op een respectvolle manier naar boven laat komen.“

“Helemaal top!“

Schrijf je nu in!

Vul het formulier in en schrijf je in voor de 30 dagen challenge. Zodra je inschrijving bij ons binnen is neem ik contact met je op. Jouw levensverhaal is het waard om verteld te worden!

14 + 7 =

Jouw unieke levensverhaal is het waard om verteld te worden

Ga op zoek, denk erover, vraag aan anderen, puzzel het uit, praat, en beschrijf jouw levensverhaal. Je leert het in 30 dagen!

Veelgestelde vragen

Deze vragen worden mij veel gesteld. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Hoeveel tijd kost de 30 dagen challenge?
De dagelijkse online opdrachten gaan uit van ongeveer een uur per dag aan schrijfopdrachten, research, en de ordening van bijvoorbeeld familiestukken, foto’s etc. De ervaring leert dat deelnemers vaak een keer per week extra tijd inplannen voor aanscherping en verwerking, en ook omdat het steeds fijner wordt om extra te schrijven!
Ik ben een beginner, is de 30 dagen challenge wel wat voor mij?
Ja, de challenge is absoluut geschikt voor beginnende familieverhalen schrijvers! Met filmpjes, uitleg, formats en voorbeelden helpen we je op weg, zodat je na 30 dagen bekend bent met alle in’s en out’s van stamboomonderzoek en het schrijven van je familieverhaal.
Ik heb al veel onderzoek gedaan, hoe kan de 30 dagen challenge mij helpen?
Deelnemers geven aan dat het succes van de 30 dagen challenge niet alleen zit in alle oefeningen, maar ook in de dagelijks terugkerende routine. En in de aanmoediging en de verrassende opdrachten, waardoor je met andere ogen naar je eigen schrijfsels en research gaat kijken. Vaak wordt met enthousiasme begonnen aan een familieonderzoek, ligt het verhaal vervolgens wat langer op de plank, dan gaat het plezier er wat af. De challenge zorgt ervoor dat je een enorme sprong vooruit kunt maken, én het plezier terugvindt.
Ik heb geen mail ontvangen na mijn inschrijving
Check je spambox en stuur ons anders een mail waarin je je telefoonnummer achter laat, dan nemen we contact met je op.
Hoe kom ik in contact met jullie?
Vul het contactformulier in en laat ons weten hoe je het liefst in contact wilt komen, per telefoon of per mail en waar we je kunnen bereiken, dan nemen we contact met je op.

Word lid van de FamilyStory nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks ter inspiratie een gratis video of blog in je mailbox. Daarmee verrijk je je familieverhalen!